Što je to Facebook stranica, čemu služi i kako do nje?

Facebok PagesFacebook Pages ili stranica je jedna od temeljnih značajki ove društvene mreže. Čemu služi Facebook stranica? Facebook stranica može biti personalizirana, može prestavljati vas osobno, vaš blog, vaš brend, knjigu, film, sportsku aktivnost, brend, tvrtku ili bilo što drugo. Faceboo stranicu koristite svakodnevno a da toga možda i niste svjesni. Možda i najbitnija prednost stranice je što će vašu Facebook stranicu indexirati Google i ostale tražilice, tako da sve što imate na Facebook stranici bit će indexirano od strane tražilice, za razliku od grupe gdje to nije slučaj.

Zašto je dobra ideja kreirati Facebook strabicu? Prvenstveno jer je potpuno besplatna, za razliku od profila koji je namjenjen osobama i pristup mu je ograničen. Kako izgleda jedna Facebook stranica, možete vidjeti ovdje.

Vaše objave na stranici može pratiti puno veći broj osoba koje su je lajkale.

Facebook stranicu vrlo lako možete povezati sa vašom web stranicom, te ubaciti razne aplikacije na vašu web stranicu, od lajkanja članaka, dodavanja komentara na svaki od članaka ili proizvoda i još raznih drugih mogućnosti.

Facebook stranica je trenutno najviše isplatljiva i najbolja marketing investicija i trebalo bi je iskoristiti. Ako niste sigurni kako najbolje iskoristiti markentiške mogućnosti, obratite se osobama koje to mogu odraditi za vas.

Vi kao administrator možete koristiti statistiku unutar Facebooka a zove se “Insights”, gdje vidite kompletnu statistiku posjećenosti a možete i pratiti koliko imate “Unsubscribed” članova koji su vas stavili u “hide” polje.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s