Google AdWords i internet marketing kampanja na ovom servisu

AdwordsImate tvrtku, malo, srednje poduzeće ili obrt. Imate kvalitetan projekt za posao, trgovinu sa kvalitetnim proizvodima ili dajete kvalitetnu uslugu. No, problem je nemate dovoljan broj klijenata da bi profitabilno poslovali. Predstavljam vam kvalitetan Googleov servis, AdWords, koji vam omogućava da klijenti pronađu vas. Sve što vam treba je vaše Web odredište na kojem prezentirate svoju tvrtku i račun za vaše Google usluge ( npr. Gmail ) sa kojim možete pristupiti Adword servisu.

Bilo bi dobro da vaše Web odredište ili web stranica ima pored kontakt podataka tvrtke kao što su adresa, telefon, mail i kontakt forme koje imaju komunikaciju klijenta sa vašim mailom.

U Adwordsu kreirate tekstualne ili display oglase, ključne riječi pomoću kojih radi poveznica oglasa prema vašem odredištu. Bitno je da vodite računa o cijeni CPC licitacije te dnevnom proračunu kampanje.

Pored ostalog kampanju možete kreirati prema određenoj državi, regiji, gradu te jeziku na koji se cilja sa Adwords kampanjom. Kampanju možete kreirati prema prikazivačkoj ili pretraživačkoj mreži te vrsti uređaja na kojem bi se vrtile reklame.

Iz iskustva znam da bi bilo pametno ograničiti kampanju na minimalne iznose novca koje po ostvarenim rezultatima, brojem klikova i brojem posjeta web stranice. Ako niste zadovoljni rezultatima kampanje iste postepeno prilagođavati optimalnim potrebama tvrtke.

Adwords

Ako ste zainteresirani da za vas vodimo stručnu internet, markentišku kampanju da bi klijenta doveli do vašeg Web odredišta, popunite formular i mi ćemo vam se javiti:

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s