Izgradnja i postavljanje solarnih, fotonaponskih sustava

Ako niste znali odnedavno i naša država subvencionira postavljanje solarnih, fotonaponskih sustava. Neke države, kao što je Njemačka gase nuklearna postrojenja koja su proizvodila jeftiniju struju ipak nisu jeftina. Čak što više su opasna što se vidi na primjeru Černobila i Fukushime. Da bi se postavili fotonaponski paneli na vaš krov, jedan od uvjeta je taj, da je vaš objekat legaliziran. Mora posjedovati urednu građevinsku dozvoli i vlasnički list. Postoje različiti modeli instaliranja fotonaponskih sustava, koji ćete odabrati to ovisi o vama i stanju vašeg računa. Jedan od modela je i iznajmljivanje vašeg krova nekom od investitora, pa ih kontaktirajte na ovaj link.

Najbolje je ako je krov vašeg objekta usmjeren ka jugu +/- 30 stupnjeva. Sama izgradnja je povjerena iskusnim projektantima i izvođačima radova.

Oglasi

Jedan komentar Dodaj vlastite

  1. zpostic kaže:

    Nije baš da subvencionira odnedavno…Zakonska regulativa o OIE je donešena 2007 godine (NN 33/07) no do 1. svibnja je cijena struje bila socijalna kategorija. Nakon prvog poskupljenja i donošenja ostalih zakonskih akata i dopuna od 08.08.2012 fotonaponske elektrane dobijaju smisao jer od 5 institucija od kojih ste morali tražiti dozvole sada je potrebno sam dvije (HEP i HROTE). Moja tvrtka OPM koncept čiji sam savjetnik vrši posredovanje i predaju papirologije kako bi svatko tko za to ima uvjete postao povlašteni proizvođač električne energije. Više info na http://www.wining.weebly.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s