Aplikacija za mobilno bankarstvo, mPBZ

mPBZVeć skoro dvije godine koristim aplikaciju mobilnog bankarstva, mPBZ od Privredne banke Zagreb. Aplikacija možda nije najbolja ali definitivno je najkorisnija. mPBZ koristim više od internet bankarstva tj. usluge PBZ365@NET. Nisam neki veliki sigurnosni stručnjak za mobilni internet ali vam samo mogu reći da u ove dvije godine nisam imao nikakvih neugodnih iskustava.
 Uslugu možete aktivirati, sami direkto iz PBZ365@NET internet bankarstva ako postoji aplikacija za vaš model i tip mobitela. U drugim bankama vjerovatno postoje slične usluge koje možete komentirati na ovom Blogu.
Usluga podržava praćenje tekućih, kunskih i deviznih računa te plaćanja sa kunskih računa. Nakon svakog plaćanja arhiviraju se izvršeni nalozi koje možete provjeravati i kontrolirati.
Od ostalih usluga koje su podržane u mPBZ-u su kupnja deviza, štednja, praćenje stanja i plaćanje kreditnih kartica, investicijski fondovi i na kraju kupnja GSM bonova za mobitele.
Na sljedećim screenshot-ovma možete vidjeti kako izgleda aplikacija mPBZ na displeju mog mobitela.

mPBZ

mPBZ

mPBZ

mPBZ

Oglasi

11 comments on “Aplikacija za mobilno bankarstvo, mPBZ

  1. Niti na jednom bb-u mi nije proradila mpbz aplikacija. Uvijek javlja ‘greška u komunikaciji’. Da li netko zna da li ima nešto specifično za bb što treba podesiti? Hvala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s