Aplikacije za printanje dokumenata sa Androida

PrintShareVaš omiljeni Gadget, mobitel ili tablet baziran na operacijskom sustavu Andrtoid, pored ostalog može poslužiti i za printanje dokumenata, poruka, Web odredišta, kontakta itd. U kombinaciji sa vašim Google Docs računom on postaje moćna naprava. Printanje sam probao sa aplikacijama PrintShare i Print Bot koje možete pronaći na Marketu. PrintShare je moćna aplikacija. Automatski skenira vašu lokalnu mrežu LAN i pronalazi printere. Vaše je samo da selektirate željeni mrežni printer i printate dokumente. Mana mu je što baš i nije besplatan te za njega morate izdvojiti 9-10$.
 Print Bot je u potpunosti besplatan a sa njim možete printati svoje PDF dokumente. Konfigurira se ručno te svoj odredišni printer morate pronaću u mnoštvu dostupnih printera.
Za printanje dokumenata pomoću ovih korisnih aplikacija neohodna je WiFi konekcija na LAN te bi dobro da imate micro SD karticu na svom gadgetu zato što je neophodna za pohranjivanje dokumenata. Nije loše da koristite i Google Docs servis koji je besplatan.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s