Što bi napravio Google ?

Što bi napravio GoogleKao ljubitelj i korisnik IT tehnologija nisam mogao odoliti a da ne pročitam knjigu, “Što bi napravio Google”, autora Jeffa Jarvisa, poznatog američkog blogera, u izdanju Profila iz Zagreba.
Smiona i vrlo korisna knjiga koja odgovara na jedno od najvažnijih pitanja današnjice:
Što bi napravio Google ?
Danas je općepoznata činjenica da je Google u osmišljavanju svojeg poslovanja i svoje tehnologije odlučio ignorirati uobičajen način razmišljanja te je danas tvrtka s najboljom reputacijom koja stalno raste i čiji posao svakim danom sve više cvijeta.

U knjizi “Što bi napravio Google ?”, koja je dijelom proročanstvo, dijelom eksperiment, dijelom manifest, a dijelom priručnik za preživljavanje, internetski impresario i rani promicatelj bloga Jeff Jarvis raščlanjuje Google – tvrtku s najbržim rastom u povjesti kako bi otkrio četrdeset jasnih i jednostavnih pravila za poslovanje i život. Istodobno razjašnjava novi svjetonazor internetskog naraštaja: kako prkosi i razara, ali i otvara beskrajne nove mogućnosti. Njegova su otkrića začudna, maštovita, praktična i, iznad svega, vizionarska, pokazujući čitateljima kako se svatko i sve – od korporacija do vlada, od naroda do pojedinaca mora razvijati u Googleovoj eri.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s